Working on his laptop and time for actions
User Avatar

DE HARADE METHODE – Basis

24 weeks
All levels
10 lessons
0 quizzes
17 students

HARADA TRAINING

 

Successen behalen waar je echt blij van wordt. Stel je eens voor wat een energie en geweldig gevoel dat geeft.
Heb jij duizend ideeën waar je enthousiast aan begint maar niet afmaakt omdat je alweer met het volgende idee bezig bent?
Of stel je helemaal geen doelen en heb je weinig of geen successen te vieren?
Of ben je zo bezig met het realiseren van je doelen dat de verhouding tussen werk en privé volledig uit balans is?

Dan is de Harada training iets voor jou.

Mijn naam is Esther Schuurmans en ik help al meer dan 20 jaar organisaties met lean en continu verbeteren.

In de Harada training onderzoeken we jouw persoonlijke passie en drijfveren. Je kiest een doel dat hierbij past. Je leert de juiste stappen en structuur om jouw doel te realiseren. Binnen 3 maanden heb je je eerste doel met de Harada methode tot succes gebracht.

Doe je mee? Dan gaan we elkaar vaker zien.

 

User Avatar
Het is mijn passie om mensen op alle niveau’s in de organisatie, van directie tot werkvloer, te coachen en te begeleiden bij de kansen en uitdagingen naar excellente dienstverlening, zowel inhoudelijk als op gedrag. Als consultant, trainer en coach heb ik 20 jaar ervaring opgedaan in het begeleiden van organisaties op het gebied van kwaliteitsmanagement en lean. Mijn ervaring is dat het belangrijkste hierbij steeds de mensen in de organisatie zijn. Zij zijn de kracht van de organisatie. Mijn kracht is het verbinden van management en medewerkers en het in beweging krijgen van teams zonder het beoogde resultaat uit het oog te verliezen.